Hej, jag lever



PAAAAAAAAAAAAAAAARTY!

Min älskade familj



Jag och mina älskade kamrater just nu. Vi har två tvillingpar, en Lie med två huvuden och en lätt efterbliven Pernilla. Hela familjen är härmed samlad. De andra fick inte vara med, de är för fula. Amen.

Smack it

Hej mina vänner! Lite kortfattat sådär på nattkvisten. Jag har överlevt Alanya, även om jag inte trodde det. Hade den bästa tiden i mitt liv. Idag var det skola, skönt att vara tillbaka! Efter skolan drog jag och Emmy in till stan och käkade och jag köpte en väska, en kavaj och en kofta. Jag visar er imorgon. Nu måste jag måla naglarna och sedan sussa. Skulle egentligen bara in och skicka iväg en jobbansökan. Men det får jag göra imorgon istället. Är så trött så jag vet väl inte vad jag snackar om. Hur som helst. Ska bli bättre på att blogga också. JAG LOVAR! Bye.

ALANYA BY NIGHT!

Hej hej! Update från Alanya: jag har det jävlig bra! Vi har det bäst och jag vill inte åka hem, Vi har just kommit tillbaka till hotellet, vi har varit på en barrunda. Vi har det så jävla bra här. Vi lever livet och vill inte åka hem. Så jävla underbart! Jag sitter i receptionen och mina vänner är tillbaka på rummet så jag ska väl gå upp dit snart skulle jag tro. Men men, vi har det så braaaaaaaaaaaaaaaaa och jag älskar det här! Det här kallar jag att lev livet. Vi badar och solar i princip hela dagarna och festar på nätterna, Jag älskar det! Men nu ska jag vara social med min birdy. Talk to you later! Puss puss!

ALANYA BABY, ALANYA!

Hallo partypeople! Här sitter jag i Alanya och har det nice i värmen. Myyyycket skönt. Vi sitter med Martin och Johhanes i myshörnan och har det bra. Fick låna en dator av deras snälla mamma. Ville bara säga att jag lever, så ni slipper oroa er för att turkarna har ätit upp mig. Omtänksamt va? Ja men visst. Kommer hem på lördag. Så hare så fint så länge så hörs vi. Tjaba!

PS. Lie, darling hälsar puss!

RSS 2.0