En dröm om Lars Winnerbäck

I natt drömde jag fina drömmar om Lars Winnerbäck. Jag låg i hans knä och tittade upp på honom med kärleksfulla ögon, han tittade tillbaka som jag vore det vackraste han sett. Nu kan jag inte sluta tänka på den drömmen. Varför svävar jag alltid på moln när jag har drömt något vackert? Idioti.

PS. 2010 är på ingång. Det ska bli mitt bästa bloggår. Jag lovar!


Maggan fyller år idag, nu ska jag pallra mig över till henne (förhoppningsvis får man lite tårta)



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING! JAG ÄLSKAR DIG!


Världens bästa julklapp?



Denna fina sak kan man buda hem. 21100 svenska riksdaler ligger denna skatt på just nu. Signerad av Håkan Hellström himself. Kanske världens bästa julklapp? Jag vill ha. Tomten, snälla? Snälla?


Kanske världens godaste cupcake på världens gulligaste lilla bageri i Notting Hill


Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö



Gullbergskajen 11 maj 2009.

Jag saknar min vistelse i Göteborg i maj så det gör ont i kroppen. Det var när våren var som bäst och jag mådde som värst. Jag gjorde allt som Håkan sa åt mig att göra. Tror det var på cykeln någonstans mellan Shell-macken och Gullbergskajen jag fann mig själv. Jag kunde äntligen le igen, den här gången av lycka.


The Dirt - Mötley Crüe





Igår haffade jag äntligen boken som jag har tänkt att läsa ett bra jävla tag. The Dirt med Mötley Crüe. I boken finns det mest fascinerande bilder jag någonsin skådat. Som denna bild på Nikki Sixx. Kan knappt vänta, vill bara läsaläsaläsa. Den verkar helt galen, så det passar väl mig som handen i handsken?


RSS 2.0