Honti in school

Hej hej honti! Sitter i skolan med Emmy och spanar efter hockeybiljetter till kvällens match mellan Djurgården och Brynäs. Ska gå med Lie, Alex och Ida. Hej då!

Emmy hälsar solskenskramar till alla med Rolexklockor. H.H

XOXO Blair




Bus -08 med Hammaren.


I ett annat liv



Ikväll har jag vart på bio med mina brudar. Igår var vi jag på bio. Likaså i lördags. Jag som aldrig går på bio. I söndags såg jag Saw 6, den sög. Igår såg jag Paranormal Activity, den var långtråkig men läskig på slutet. Ikväll såg jag New Moon. Den var bra, bättre, bäst! Jag vill ha Edward. Jag är tom. Nu ska jag titta på PS. I love you. Sen ska jag sova. Kommer drömma sweet dreams om Edward, min drömprins.


Bling it



Nu ger jag mig ut i Stockholmsnatten. Love yah all. Noooot.


Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer



Sitter här i mitt rum och taggar till tillsammans med finaste Håkan. Den här låten är den absolut finaste jag vet. Den väcker så fina minnen. Den enda låten jag får tårar i ögonen av varje gång jag hör den live. Jag kommer aldrig tröttna och den ska spelas på min begravning. Oavsett hur jag dör, när jag dör, om jag dör.


I am not old when we are close together

Notting Hill, London.


Just nu sitter jag och lyssnar på Denison Witmer, hade helt och hållet glömt bort den mannen. Lyssnade hur mycket som helst på honom för ca 3-4 år sedan. Oj, tänk att det är så länge sedan. Jag känner mig så tom, så ihålig, så lycklig, så gråtfärdig, så jävla glad så jag bara vill springa på en stor äng. Det pirrar i hela kroppen. Jag hatar när det blir såhär, jag vet helt ärligt inte vad jag ska ta mig till. Jag måste ut, ut, ut! Innan jag kvävs. Måste andas. Nu går jag ut. Sen ska jag sova. Ska upp om 3 ½. Tidig vecka. Äh, det kommer bli så jävla bra.


The City



Det här är vad jag gör just nu.


Söderköping -06





Sitter och kollar igenom gamla bilder från 2005, 2006, 2007 från min gamla kamera. Herregud. Här är några bilder från sommaren -06 (?) när jag var i Söderköping. Det finns en hel del smarrigt må jag säga, speciellt från -05. Tänk att jag har gjort så pass mycket under min korta tid här på jorden och tänk hur mycket jag kommer att göra i framtiden, förhoppningsvis. Vem vet, jag kanske dör imorgon? Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag dra mig mot Alex som vi ska fira idag, hittade en hel del smarriga bilder på henne också. Underbart!


Vi är så bra, tralalala



Är hemma hos Sara. Emmy är här. Det är kul. Nu ska jag spela Daniel Gilbert här. Lasse var bäst igår, inga tvivel vilken fin man den där Lasse är. Hej då!


Underbara, älskade skivsläpp

Fler underbara musiknyheter. I dagarna släpper Kent sin nya platta och den 29 december släpper Daniel Gilbert sin debutplatta (ingen är nog lyckligare än jag) och det låter sjukt jävla bra på hans Myspace. Hallelujah. Nu ska jag pysa över till Maggan en sväng. Tja tja.


Lars Winnerbäck imorgon! Hallelujah!



Imorgon är det Lasse på Annexet som gäller. Sist var Hultsfred och det var ju ett tag sen.


RSS 2.0