We die only once, and for such a long time...

Idag har jag haft världens mysigaste dag ute i solen tillsammans med Emmy och Simon. Det var nice! Emmy, den rackarn, badade! Herregud! Fast var ganska skönt i vattnet må jag säga. Nu lyssnar jag på bästaste Moneybrother (oh, I'm in love). Imorgon ska jag upp tidigt, käka lunch med modern min och så ska jag till banken. Stora planer på g. Sedan åker vi ut till landet och myser på. Grattis mamma på mors dag! You are my everything! Bästbästbäst! Och jag älskar dig mest av allt på denna planet (även om jag säger det alldeles för sällan). Nu ska jag ut och möta upp några dudes! Adjöken.

I ett annat samhälle lever djuren

Nu är jag hemma hos Emmy. Min bästaste Emmy. Idag låg vi (jag, Emmy och Julia) i Humlan och stekte. Det var mysigt! Riktig sommarvärme ute idag. Folket var på topp! As usual när solen tittar fram. Nu är Emmy iväg och hämtar några med moppen. Nu hör jag hur kommer här utanför. Bäst att rusa. Ikväll blir det kalas! Mors!

Varför inte, liksom?

Ja. Så här kan man också uttrycka sina känslor för Robert Pattinson:
"Robert Pattinson I want you on my toast you are so sexyyyy".

Eller?

YSL Muse, kooooom till mamma så ska jag äta upp dig!



AAAAAAAAAAAAAAAAAW, älskling... Kom till mamma! Nej, inte Heidi, inte Seal. Den fina saken som hänger under Heidis arm. Jag drömmer sweet dreams om den varje natt. Det första jag tänker på när jag vaknar. Det måste betyda något!

BTW, ni får se en bättre bild när den är min.

Jag vet seriöst inte vad det är som gör den här karln så het. Kan det vara hans härliga rufs? Hans fina brittiska dialekt? Eller hans sexiga skägg? Eller allt tillsammans? Jag tror att det är en härlig mix av allt. Snygg är han, den där Robert Pattinson.

... Och ja, vi ska gifta oss och ha nittioelva underbart skrikande ungar.

PS. HANS GARV!

Han ville så gärna vara med igen. Han sov så sött med huvudet på kudden brevid mig inatt. Now: visit a friend.


Idag fann jag den här snygga mannen i tidningshyllan. Han var så vacker så han fick följa med hem. Nu ligger han här brevid mig i sängen.


Pelle Almqvist @ Söndagsparty med Filip och Fredrik. Jävligt fint!


Det där armbandet från Hermès vill jag ha i just den färgen.


05.09 - sådär lagom sliten.



Idag köpte jag ett nytt diadem, såhär ser det ut. Galet, jag vet. Kommer nog aldrig använda det. Men det var ju så fint!


Nu är det dags att sova. Är riktigt trött. När fåglarna börjar kvittra och det börjar bli lite ljusare, då är det dags för mig att sova. Så nu säger jag god natt!


Idag fann jag den finaste kjolen någonsin. Fast över 3000-lappen? Nja. Från Phillip Lim. Obs, den är mycket finare i verkligheten.


När vi ändå talar om gula, vackra skor så kom jag på att jag har mina fina gulingar från Lanvin som står och trängs i garderoben. Oanvända. De vill ut och se Stockholms gator och det tror jag att jag skulle kunna ordna.


I fell in love with a pair of yellow shoes


Nu ska jag ut och dance all night long med lill-Berra by the pink house. Bästa stället att dansa på om man hellre hade vart ung på 50, 60 eller 70-talet.



I'm pissed.

Den där jävla Justin Bobby, jag dör


Måste ha! Ska jag köpa en väska med gulddetaljer måste jag ha en klocka i guld. Klarar mig inte utan klocka längre. Från Michael Kors.


Justin Bobby, marry me?


Fyra fantastiska dagar i underbaraste Göteborg


Jag käkade lunch @ Fiskekyrkan ute i solen.




Gick på promenad i Slottsskogen.




Åkte spårvagn ner till Saltholmen.



Var på besök @ Stampens kyrkogård. Peppande ord.



Jag satt vid Gullbergskajen i solnedgången, de två sista kvällarna. Paradiset på jorden.






Jag tog mig fram på denna röding.



Jag var vid Långedrag.


Fan vad jag älskar Göteborg! Bästa stället på jorden!

H&M Divided Exclusive - JAG MÅSTE HA!






Han luktade så gott, den där Anders och jag var så glad


Olivia Palermo har shoppat loss @ Marc Jacobs



SKATEBOARDING TIME!

Nu ska jag ut och åka lite bräda. Min plan om att jag skulle glida runt i ballerinapjucks gick i kras, då jag har upptäckt att det vibrerar sådär äckligt under fötterna när man åker på asfalten. Efter det ska jag möta upp några dudes.


Det var ett tag sedan. Lika galen då.

Vogue UK, photo by Nick Knight


Mary Alice Stephenson utanför Bryant Park i New York


Håkan och Anders


Jag vill ha ett par svarta franspjucks att knata omkring i



Men hur snyggt!?


Moneybrother - Born Under A Bad Sign



Det här är ju så jävla bra så man vill bara springa runt och skrika av lycka. Låten är helt awesome! Anders är snyggare än någonsin (kolla in klädstilen, håret, SKORNA, skägget). Jag dör. Videon är så sjukt grym! Jag är kär.

RSS 2.0