Snakeskin and Tracks

Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha!

Lyssna

For Annabelle.

Feelings


This too shall pass


This time too


Vill också. Nästa år... Då jävlar! Pernilla goes Coachella 2012


Abbey Lee


Living on the edge


Leaving


Black and white


I won't be long


Nygaddad! Satt kvar i skolan då Sebastian frågade vad han skulle välja för typsnitt på sin tatuering som han skulle göra, det var drop-in, så jag följde med och gjorde en jag också. Sjukt nöjd! Jag och mina spontana tatueringar! Nu får det vara nog!


Trött chey skriver sitt längsta blogginlägg i världshistorien. Katjing!

Vad ska jag säga om dagens dag? Det jag kan säga är väl att denna dag aldrig kommer igen. Det finns bara en dag av denna dag och den är idag. Eller? You'll never know. Helt okej dag. Den flöt på i vanlig ordning. Lite skola, lite skratt, lite kramar, lite besvikelser, lite segt, lite jobbigt, lite bra, lite Skype, lite plugg, lite jobbiga nyheter. Helt okej liksom. Inte mycket att hänga i granen, hade lika gärna kunnat skippa denna dag. Hoppas på en bättre morgondag. En med lite mer liv i. Lite fart. Lite rulle. Lite oväntade överraskningar. Det skulle minsann sitta på sin plats. Just nu är jag bara sjukt hungrig. Sjukt sugen på chips. Borde väl egentligen dra en schlagg, men skulle nog inte kunna sova. Kolla upp i taket. Kul. Nä. När jag blir stor och får bestämma alldeles själv ska jag ha ett glastak över sängen så man kan titta på stjärnorna. Det är det bästa jag vet. Och skaldjur. Och min nya Macbook Pro som är äckligt snabb och bara allmänt fet. Vill ha sommar också. Men vem fan vill inte det egentligen? Idag blåste det bra jävligt. Höll ju på att blåsa bort. Tur att man inte gjorde det då. Eller det kanske jag hade behövt. En bortblåst Pernilla. Tänk löpsedlarna... Ja, jävlar vilket ståhej det skulle vara. Tänk er rubrikerna. Det vore något, det! Lite oväntade överraskningar? På fredag drar jag och min käre vapendragare och partner in crime, Maria, till Uppsala. Lite musik. Graveyard, närmare bestämt. Ni hör ju bara på namnet, kommer bli stenhårt! Jävligt soft band, för övrigt! Just nu drömmer jag om sommar, festivaler, London, landet, åka båt, åka motorcykel, ligga på bryggan och kolla på stjärnorna, åka utomlands med brudarna, shorts, avokadomackor, ost, livemusik, öl på uteserveringar, öltält, öltunnor, ölspelet, ölpölar, ölkompisar... Nä, nu spårar det här inlägget totalt. TOTALT. Nu ska jag Skypea (?) för det behöver jag. Behöver lite sällskap när ingen är här. Snyft. Synd om mig. Buhu, cry me a river. Som sagt, spårar totalt. God natt. Sov gott. Puss på er. MEN PÅ RIKTIGT - kan man inte ha radavstånd eller vad fan är det frågan om? Klarar ni av att läsa hela inlägget och överleva, snälla... Lämna ett livstecken bland kommentarerna så jag vet att ni lever. Återigen - GOD NATT!

Jag och Linn in school


Denna nyhet gjorde min dag: Bob Dylan till Peace&Love! Sjukt grymt!


Hur kan man inte älska en låt som innehåller Holy Moly och Pumkinpie? Älskar den! Och så fruktansvärt fina människor! Men ni måste lyssna på orginalet också, de missar lite av det finaste här.


-


Lohan


Köpte nya brax för någon vecka sen (camouflageskiten), men kan inte bestämma mig om hatar eller älskar dom. Köpte även ett rosa läppstift, fast jag venne om det är så jag. Däremot älskar jag jeansen som jag köpte på second hand för 200-lappen.


Love


MEN JAG DÖR!


Jag vill ha en Edie


Kate Moss


Done and done


En kväll på Medusa med mycket öl och Marias sköna dansmoves


Ja


Love her jacket


RSS 2.0