Rätt svar: NEW SHOES!





Det här är vad fanns i påsen. Världens sötaste pjucks från Marc by Marc Jacobs.


Black is the new black







Nu är jag färdigfixad och klar. Valde mellan paljettkoftan (översta bilden) och min favoritkofta i cashmere med puffärmar, stora pärlknappar och små rosettfickor från By Malene Birger (andra bilden). Det fick bli favoriten. Till det har jag Bill Bass-inspirerade blusen från Gina Tricot och smala mörka jeans. Nu bär det av till Malin som har klassfest. Hörs!


I love this dude



Daniel Gilbert.


En mus. Två möss.



Idag köpte jag något fint. Något mycket fint. Gissa vad?


Håkan Hellström - min gud

"Han var i din ålder ungefär. Han lyssnade på Bob Dylans "I Threw It All Away" på repeat i sin freestyle" Blablabla.

Dream on, bitch

Just nu skulle jag bara vilja dra iväg till New York och knata omkring i fina skor, sitta på mysiga caféer dag ut och dag in, springa runt med mina shoppingkassar. Inte behöva tänka på något. Bara tralla runt. Tyvärr så fungerar det inte så. Men en dag så drar jag och bara trallar runt på New Yorks gator och har det bra. Finner min drömpojke, gör en Chuck och Blair. Nu ska jag somna in i min säng där lakanen behöver bytas, i mitt rum där det behöver städas. En jävla massa måsten. Jag har lovat mig själv att jag aldrig ska bli en sådan som måste ha en massa måsten. Aldrig.


Swing it

Morgondagens att-göra-lista:
1. Möte i skolan
2. Frissan!
3. Ringa läkaren
4. Kolla in MJ-pjucksen
5. Köpa blus till fredagens ex-klassfest
6. Boka tatueringstid
7. Köpa biljetter till Winnerbäck
8. PLUGGA!

I'm a busy woman. Höhö. Natti.

AAAAAH, sötnos! Jag vill ha dig. Från Hat Attack


Jackor jackor jackor... Jag och mina jävla ytterkläder





Här är nya jackan jag snackade om med finaste fodret. Idag köpte jag en till jacka. En vinterjacka som ska värma mig under de kommande tio kyliga vintrarna.


En Lasse och en Gant



Idag har jag shoppat Winnerbäck och en apsnygg höstjacka med finaste fodret, men den får ni se imorgon. Favoriten från nya plattan är "Berätta hur du gör". fin. Nu ska jag se "Män som hatar kvinnor", igen.


Mot Göteborg, Håkan och Gullbergskajen!





Imorgon (eller idag) är det dagen med stort D. Vi drar till Göteborg för att se Håkan uppträda på hemmaplan. Det blir sista gången på ett bra tag jag får stå och skrika med gråten i halsen till "Jag har varit i alla städer". Sedan dröjer det tills vi får se honom igen, det har han själv sagt. Så jävlar vad jag ska njuta nu. Jag åker härifrån om 7 timmar och jag skulle gärna behöva lite sömn innan dess. Så jag säger god natt nu! Jag kommer hem på lördag, förhoppningsvis...


Lifehouse - Storm = gåshud



Den här låten lyssnade vi på i skolan idag då det var en grupp som hade en redovisning om Lifehouse. Jag har aldrig hört live-versionen men jag kan säga att gåshuden spred sig över hela kroppen. Sakta men säkert!


Today I looked like this and tomorrow I won't





Här har vi en close-up på nya halsbandet inne på skoltoaletten. På mig hade jag min nya underbart sköna klänning.


XOXO




Äntligen kommer säsong två av Gossip Girl ut på DVD! Jag har tittat sönder på säsong ett, den går på repeat här hemma. Nu ska det bli kul med säsong två som släpps den 23 september. Den 21 september släpps Lars Winnerbäcks nya platta också. Det här kan inte bli bättre!


Vera Wang Spring -10



   

Modeveckan i New York pågår för fullt. Igår visade Vera Wang sin vårkollektion och snackar vi grejer. Jag fastnade lite extra för detaljerna (som vanligt). Herreminskapare så vackert. Jag har verkligen fastnat för stora halsband. Idag köpte jag ett nytt, gudomligt, stort halsband kan visa det lite senare.


Today I looked like this


Helt plötsligt, efter en fantastisk sommar, har det gått och blivit höst.

Jag sitter här och försöker skriva en text om hösten. Det låter bara så jävla klyschigt, så jag skippar det där. "Åh, höstdepp... Sommaren är slut... Blablabla..." Jag älskar hösten! Bästa årstiden enligt mig. Förutom förra hösten då, då jag hamnade i en äcklig depression då allt kändes så meningslöst och allt var helt enkelt bara piss. Det höll på ett bra tag. Till slut gick det över, men det tog tid. Jag tog till en metod vid namn egenterapi, jag besökte städer i Sverige jag aldrig besökt för att se Håkan Hellström. Det var då jag mådde som bäst. Men den tiden är nu förbi och jag blickar fram mot en ljusare höst, då jag ska sitta och gotta mig på mysiga kaféer ute i kylan med en filt och en stor kopp te med trevligt sällskap eller en sjukt bra bok. Ljuva koftor åker fram, kjolarna som är lite för korta för att bära utan strumpbyxor, mössor och långa alla mysiga klänningar och bäst av allt: kapporna! Det här blir en bra höst, det känner jag redan nu. Och jag är laddad till max, med ännu mer bloggning!



Alanya -09


MEN HUR SÖT ÄR INTE OLIVIA PALERMO!?


It's true that diamonds are a girls best friend






It's all about Blair Waldorf's style


Sweet dreams

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och titta på Twilight medan jag låter nagellacket torka. Sedan ska jag somna in till Winnerbäcks ljuva stämma. Imorgon visar jag upp vad jag köpte idag. God nattchki!



En dag åkte vi ut till Nynäshamn och käkade plankschtek.


Every hour is rock hour

Tja! Jag är snuskigt sugen på avokado med aioli. Måste kirra biffen! Sen ska jag sussa, imorgon börjar jag åtta. Med idrott! 08.00 @ Kanalplan. På lunchen blir det lite shopping. Vad det blir får ni se imorgon (förhoppningsvis). Jag vet, jag suger på att blogga. Ska bli bättre, jag lovar! När vet jag dock inte. Faaaan vad jag längtar till fredag, då är det ÄNTLIGEN dags för Håkan igen. Det var ju ett tag sen sist (P&L). Avokado var det ja... MORS!

RSS 2.0