Do you?


Fyra tatueringar jag vill göra: revolver, text på sidan av armen, underläppen och på fingret. Så... Nu är det bara att boka tid.




Fann den mest perfekta jackan igår, provade även den röda skinnjackan från Acne. Tur att det är löning imorgon. Eller tur? Bye bye lönen.


Just nu drömmer jag om en...


Don't save the planet, save me

Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vad jag borde. Jag vet inte vad jag måste. Jag vet inte vem jag är.

HOLYMOTHERFUCKINGJESUS



Och vart fan hittar jag dessa Dr. Martens? Måste veta! NU!


Rach


Take me down to the paradise city where the girls are fat and the've got big titties


Som jag har letat och letat efter de perfekta "boyfriendjeansen" och igår trodde jag att jag hade dött och kommit till himlen.


-


-


Vill ha ett par skinnbrallor som sitter EXAKT sådär. Så sjukt snyggt!



MÅSTE HA!



Guld och turkost = mums. Vill ha denna från YSL


Götet, här kommer vi

Imorgon sätter jag min fot i Göteborg vid 11-snåret. Dumpa väskorna på hotellet. Sen ska vi ut och göra stan osäker. Tillbaka till hotellet för att göra oss snygga. Dricka massa öl (väskan är fullpackad med Corona). Ut och käka middag och sen, smack, är det Håkan på kvällskvisten. På hemmaplan! Satan i gatan vad jag har saknat detta. Det var ett tag sen sist. Nu har jag precis packat väskan, duschat och nu ska jag föna håret. Fuck. Ska upp om fem timmar. Tåget går vid 8 imorgon bitti. Jaja. Sen ska jag äta lite ost och sova. Puss hej!

Next


ZzzZzzzZzzzZzzzz

"Din plats i kön är 39, du är fortfarande placerad i kö, din plats i kön är 39, du är fortfarande placerad i kö, vi besvarar ditt samtal så fort vi kan, din plats i kön är 22, du är fortfarande placerad i kö" - blablablablabla. Att det ska vara så segt att köpa tågbiljetter. Vi drar till Göteborg imorgon bitti istället. Wunderbaum. "Din plats i kön är 14"...

Blitt sparkad runt några gånger, som en del måste bli för att fatta vad som betyder nåt och vem som går att lita på

Panik, panik, panik! Fick precis tag i de tre sista biljetterna till Håkan i Göteborg på lördag. Nu ska det bokas tåg och hotell + en till biljett. Det blir alltså en hel helg i Göteborg, vi drar imorgon! Att vi alltid ska vara ute i sista sekund...


Kate M


Men hur snyggt?!


Balmain cravings




Ge mig hela skiten från förra vårkollektionen (speciellt outfiten ovan) och ge mig de röda skinnbrallorna från årets höstkollektion från Balmain.


En av Håkans absolut finaste. Någonsin.


Min underbara helg



Fredagen spenderades på Rocks tillsammans med P. Otroligt rolig kväll med lite för mycket öl, shots och drinkar. Lördagen spenderades med underbara vänner hos Nattis, har inte skrattat så mycket på länge! Söndagen bestod av en spontantripp till Strängnäs. Allt som allt - en enormt lyckad helg!


The only man in my life



RSS 2.0