Sweet sweet sailor

Jag har suttit hemma hos Margot i princip hela kvällen och gjort klart företagsekonomin som skulle in ikväll, då min dator inte mår sådär kanon just nu. Hur som helst, nu ska vi ut och träffa Patricia. Sen ska jag hem och sova. Imorgon är det fredag, vi får se vad som händer. Ska oavsett vad fika med Lie efter skolan, har saknat henne något enormt! Bye fuckers!

I saw you in the middle of the room

Nu har jag precis skickat iväg ett arbete i svenska cirkus tio minuter innan det skulle vara inne. Pernilla i ett nötskal. Nu tänkte jag springa över till Patricia en sväng, sedan ska jag hem och sussa kudden. Adios!

Just nu: Lektion i företagsekonomi


Dregen och Gilbert



Just nu är jag helt nere i Dregen, har alltid varit lite förtjust i honom. Nu har jag dock tagit det till en helt annan nivå och nu pryder han insidan av min garderobsdörr tillsammans med veteranen Daniel Gilbert. På denna dörr, kan jag tala om, har det suttit en hel del förälskelser uppklistrade. Dregen och Gilbert är däremot här för att stanna.


London, I miss you

Jag sitter och drömmer mig bort. Londonlondonlondon. Jag vill till London.


EMMY & PERNILLA






Nu drar vi på kräftskiva tillsammans med Rolex himself. XOXO Gossip Girl


Party like a rockstar



Uppe på scenen och ska önska en låt. Ingen Håkan inte?

Gårdagen var fantastiskt rolig då vi firade Lie och Patricia, det var sjukt roligt att träffa alla man inte träffar varje dag och se lite nya ansikten. Tack för en underbar kväll brudar och alla som var där och förgyllde den!


Give me some time



Idag har jag legat hemma och degat hela dagen trots att det har varit fantastiskt väder ute. Just nu sitter jag och dricker lite Sprite med lime i. Bye bye älskade Cola, du har tyvärr blivit ersatt. Nu ska jag stryka en skjorta jag ska ha på mig imorgon, måla naglarna, titta på något avsnitt av The Hills och sedan är det bädden. Tur att jag börjar sent imorgon!


RSS 2.0