Den här mannen gjorde min sommar!


If I had a boy

Hej loverboys! Just nu sitter jag på altanen med datorn och lyssnar på härliga Winnerbäck. Mina kära vänner har just gett sig iväg, vi har haft en myskväll här hemma hos mig med spel och härliga skratt. Nu är jag ganska trött så ska nog hoppa i säng och titta på SATC filmen. Ida frågade mig om jag ska med på Classic Car Week. Och ja, jag är taggad, som fan! Har just kommit hem från ett alltid lika underbart Göteborg men what to do man? Jag älskar gamla bilar så varför inte liksom? Jag ska iof på bröllop i Järvsö på fredag då världens bästa syster gifter sig, men då kan jag åka direkt från Rättvik till Järvsö. Det skulle inte vara fy skam. Jag får helt enkelt sova på saken. Och om tolv dagar åker jag och brudarna till Turkiet, Alanya. Det ska bli så galet roligt! Dessutom saknar jag en viss flicka vid namn Emilia. Nu säger jag god natt.

Ahapp, nu kom postbilen. Ett tecken på att man kanske borde gå och lägga sig.


Saknar Peace & Love, men nu är det mot nya äventyr som gäller!



Kan inte fatta att det nästan är en månad sen jag stod där på Ulf Lundell och hade det bra. Känns så konstigt och oj vad jag längtar tillbaka! Imorgon (eller om 4 ½ timme) lämnar jag hemmet för att åka mot centralen. Tåget går runt sju imorgon bitti. Fan vad kul vi ska ha det. Göra Göteborgs gator osäkra, det är precis vad vi ska göra, jag och Emmy. See yah suckers!

I'm still alive!

Kära läsare, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Mycket har hänt som jag inte har berättat om. I'm a busy woman. What to do man?! Jag har haft så otroligt roligt under sommaren hitills! Haft så mycket på gång hela tiden. Peace & Love, Hultsfred, mysiga små utflykter tillsammans med vänner. Jag har träffat underbaraste människorna under festivalerna. Något jag aldrig kommer glömma! På tisdag åker jag och Emmy till Göteborg för att göra gatorna osäkra. Vi ska ha så roligt! Tar förmodligen med mig datorn till Göteborg så kanske jag kan blogga lite därifrån, det finns ju trådlöst på hotellet. Igår brände jag sönder min kropp. Ser ut som en kräfta då jag somnade i solen, med solglasögon dessutom. Så jag ser ju ut som jag gör just nu. Tur att jag ska solduscha imorgon med Emmy. Fixa till brännan lite.

Nu ska jag fortsätta lyssna på underbara Winnerbäck, jag är nyförälskad i honom. Måla naglarna ska jag göra också. Sedan ska jag sova, sova, sova!


Jag och Mrs Hammar.

Hultsfred - here I come!







The psychobitch is leaving town tomorrow for music and lovely people.
 Hultan - here I come!

Hultan '09



På tisdag? Maybe? Jag är taggad som fan. Orkar inte vänta tills nästa sommar för att gå på festival igen. Har inte den kraften. Jag är inte så stark.

My sweetheart



Igår var jag, Emmy och Simon (och mina nya hummershorts) på Grönan. Vi åkte inget. Vi gled runt och hade det bra. Man blir ju bländad av mina kritvita ben om man jämför med Emmys brunoben. I handen håller jag min älskling som låg i den här påsen. Ni lär få en bättre bild senare.

RSS 2.0