Tatueringssnack

Hej hopp! Idag har jag spenderat alldeles för många timmar på en tatueringsstudio. Diskuterat, valt lite motiv, placeringar, snackat sittningar och annat skoj. Är ju som sagt jävligt sugen på en halvsleeve. Inte lätt att välja motiv, shit, det är ju en djungel med olika motiv. Fyra sittningar á 3 timmar. Herregud säger jag bara. Fortsättning följer...

Roll faster


-


Haffade dom sista inne på Topshop idag. Woop woop


To die alone


Catwoman


Hon den där snygga... Vad heter hon?


Av någon konstig anledning ska jag alltid titta på matbilder precis innan jag ska sova så hela magen brummar till. Speciellt skaldjur. Älskar skaldjur. Tur att jag fick stilla mitt begär tidigare idag då jag och mamma åt Frutti Di Mare till middag.


Brukar inte gilla när killar är sådär uppenbart snygga, det ska vara lite smutsigt och rått, men när man kollar på denna man slår hjärtat lite extra snabbt


Miss


Get it on


Pay my bills


Random


Fet helg from Stockholm to Uppsala to Stockholm to Strängnäs to Stockholm.

Tjeniz bloggizen! Haft en helt underbar helg, i fredags var jag och Patten hos Linnea och drack bärtz i dryga halvtimmen innan vi skulle bege oss mot Gröna Lund för att checka Johnossi. Sug som fan att vi sprang på toa då bästa låten spelades, the only one jag verkligen ville höra, den där fina Summerbreeze med världens bästa första mening, ni vet? Bra. Drog direkt till centralen för att hoppa på tåget mot Supsala, där jag fick sitta och vänta på en jävla buss i år som skulle ta mig ut till landsbygden där allt fint folk var. Där var det någon lokalfest och oj vad länge sen det var. På lördagen blev det kinabuffe (standard i Supsala) innan jag drog hem. På tåget hem ringer den finaste-människan-på-hela-jorden och frågar om jag har lust att komma till Strängnäs och om jag hade. Saknat honom som fan. Stressade hem fort som fan, då mitt tåg skulle gå en timme senare. In i duschen. Slänga ner lite nödvändiga pryttlar i en väska, greppa tag om "saftflaskan" som stod i kylen och gasen i botten till tåget. Jag hann, som tur var. Väl framme i Strängnäs möter jag upp Raz och vi drar hem till honom där det var lite folk. Drack upp saften på två röda, sedan vinglade vi ut så jag skulle få se staden by night. Hej öl, hej drinkar, hej shots. Rev upp handen på någon jävla rosenbuske, har stickor i fingrar och tappade klacken på mina boots. Hej å hå. Efter det bidde det pizza och smuggelcigg. Kanon helg, med andra ord. Mycket kanon. Idag har jag landat i min egen säng, känns pretty good. Nu ska jag smarra på lite chirre och guacamole och kolla på Eva och Adam. Förstår inte varför det inte fungerar med radavstånd? Goin' loco bananas. Hjälp, snälla hjälp. Nästa gång ni får ett sånt här inlägg lär ju dröja, men puss på er.

Satans sugen på en sleeve på överarmen som går ner en bit på armbågen


Unicorn


Hur fördriver man tiden när man har tråkigt? Eller ska iväg och väntar på bussen? Photo booth of course...


Tyson ringde precis och undrade om jag ville komma över och käka lite och ta ett glas eller fem, varför inte tänkte jag... Så drar väl dit om en stund.


Hittade snyggaste t-shirten på Beyond Retro idag, men inte fan köpte jag den. Måste springa tillbaka imorgon. Ska klippa till det så det blir ett linne (nu vek jag bara in ärmarna).


RSS 2.0