Tomorrow I look like this i min nyfyndade hatt, ville bara visa my loverhat. Now I need to get my beautysleep. Imorgon ska jag upp by 09.00. My train leave Stockholm 11.45. Mot Borlänge! See yah MF'S!


Imorgon är det Peace & Love som gäller. Blir borta tills måndag nästa vecka. Nu ska jag möta Maggan. See yah!


Dance with my red lips


Doutzen Kroes för Harper's Bazaar. Snyggaste omslaget på länge.


Det finns nog ingen som älskar diadem lika mycket som jag gör (förutom möjligtvis Blair Waldorf och Miriam Gelotte).




En del guldkorn vill man behålla för sig själv, en del vill man dela med sig av för att de är så jävla bra. Som den här.


Jag har shoppat loss på Nathalie Schuterman...



Vad kan det vara?

Helt okej sådär, eller vad säger ni? Huh.


Vem bär de absolut snyggaste skorna just nu från Balmain om inte Anna Dello Russo?


Det är ingen hemlighet att jag tycker den där Olivia Palermo är- och klär sig riktigt snygg(t)


Välkommen till familjen, mr Kors.



Det här är vad som döljde sig i påsen. En klocka från Michael Kors!

Hittade ett litet klipp på Youtube från Nick Caves uppträdande, check it out!


Where The Action Is



Joshua Radin var magisk igår. Har aldrig vart på en konsert där jag har fått lika mycket gåshud som jag fick under hans uppträdande. Jag fick till och med tårar i ögonen när han sjöng en låt som var tillägnad alla som drabbades av Hurricane Katrina 2005. Herregud så fint det var.



The Magic Numbers var awesome! Riktigt bra låtval och en del nytt som lät riktigt bra! Kan inte låta bli att tycka sångaren är så jävla söt!



Sen var det dags för det mest väntade - Moneybrother. Alltid lika bra. Han körde Showdown från nya plattan (love that song!), men jag saknade Young Faithful Love och 6AM, även de från senaste plattan.



Kvällens höjdpunkt, måste jag säga. Nick Cave and the Bad Seeds. Jävlar vilket drag det var! Bland det mäktigaste jag sett live, ever! Allt var så jävla grymt, härlig mix av lugna och andra låtar med drag i. Bäst var: Henry Lee, då hela publiken stod och sjöng med "La la la la la, la la la la lee, a little bird lit down on Henry Lee" Afan, det var mäktigt!

Förövrigt så regnade det precis HELA tiden. Jag var genomblöt enda in till bara skinnet. Käkade gott thaikäk. Härlig stämning trots regnet, höll på att halka i leran nittoelva gånger, mina vita Converse var inte längre så vita. Men det var nice. På väg hem på tuben så sa en jävligt klok sak om Fever Ray: "Om man blundade tillräckligt länge kändes det som demonerna skulle ta över". Jag kunde fan inte sagt det bättre själv. Det var bara sjukt stört hela grejen.

Moooooneybrother



Moneybrother när han är som bäst. Imorgon smäller det. Where the action is. Se upp för mig imorgon säger jag bara. Ser ni en galen brud som står och sjunger med i alla låtar och dansar som en höna som just blivit halshuggen så är det jag. Dags att sova. Kanske? Eller?

Give me a smile

Igår var det party för hela slanten. Vi firade fina Sara som fyllde år. På lördag är det Where the action is som gäller för min del (endast lördagen då det är bäst artister). Då ska jag skrika mig hes tillsammans med Moneybrother och andra sköna dudes. Nuuuuu skiner solen. Helt otroligt! Jag ska ta ut min nya väska och mina nya solglasögon på en promenix i våran vackra huvudstad. Måste hoppa in i duschen. See yah later!


En dag ska jag också hänga ut mitt liv



Kom hem för ungefär en timme sen. Nu har jag hoppat i pyjamasen (som man kan skåda på bilden). Nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag titta på Twilight. Igen. Sedan ska jag somna till Robs vackra stämma. God natt!

Twilights highlight



Jag var tvungen. Nu ska jag se den... Igen.

Goldie lover from Michael Kors



Idag var jag på Mrs H och shoppade lite Michael Kors. Vad kan det vara?

På landet när det var som finast


He wanted to marry me, and I said yes.


RSS 2.0